facebook

youtube

De Scheerschuimact

Zelfs Bandleden beginnen vaak te lachen tijdens het zingen van hun nummers bij het zien van dit vreemde typetje en het keuken en bar personeel komen keer naar keer weer kijken naar deze fantastische zaalact. 

Als dit typetje uw feest of festival binnenloopt weten de bezoekers dat er iets vreemds gaat gebeuren. Eerst een praatje met alle gasten geeft hem de tijd om de juiste tafel uit te zoeken om deze act eens lekker uit te spelen.

De heer in ochtendjas zal de dag beginnen met een klein ontbijt om vervolgens in de knoop te raken met flosdraad van 2 meter lang, de tanden borstel wordt tot grote hilariteit gespoeld in glaswerk van de gasten, stoppels dienen geschoren te worden en deospray komt op plekken die men liever niet wil zien.

Ochtend gymnastiek om de spieren te ontspannen loopt uit op een hardloop wedstrijd tussen het publiek in een boxershort die de dames zeker niet tot een hoogtepunt zal brengen. Tegen het eind van de act liggen de meeste gasten onder tafel van het lachen, mede dankzij de bus scheerschuim die tot ontploffing komt en wolken scheerschuim de ruimte instuurt.

 

Dit typetje en de duo typetjes van Vitrine  hebben een duidelijk karakter en spelen een klein verhaal.

 

 

 

   

  

scheerschuim scheerschuim scheerschuim scheerschuim scheerschuim scheerschuim scheerschuim